Rendelőkben elérhető a legmodernebb non-invazív zsírbontó és feszesítő kezelés, a Liposonic, mely egyetlen kezeléssel több cm-es zsírszövet vastagság csökkenést és feszesedést eredményez.

Miért válasszon minket?

  • Mert a Liposonic kezelés roppant hatékony és látványos eredményeket ígér, gyakorlatilag mellékhatások nélkül, de csak a megfelelő kezekben! A Hifu technológia valójában nem veszélytelen, ezért fontos, hogy hozzáértő, megfelelő anatómiai és technológiai ismeretekkel rendelkező szakorvos felügyelje a kezelést. Rendelőkben kizárólag alapos orvosi konzultáció, kivizsgálás és a piacon egyedülálló jelleggel a kezelendő szövetek magas minőségű képalkotó ultrahanggal való, szakorvos által végzett átvizsgálása után végezzük el a kezelést, így Ön biztos lehet abban, hogy a kezelés során a bontani kívánt zsírszöveten kívül semmi más nem sérül.
  • Mert a Liposonic kezelés esetében is fontos a precíz protokoll, melynek alkalmazásával és egy jó minőségű géppel a kezelést lehetetlen bizonyos árszint alatt biztosítani. Nem minden gép tud több száz koagulációs pontot létrehozni a bőrben, a minősített Liposonic gép is fontos, mely nálunk megtalálható. Nálunk azt az eredményt kapja, melyet elvár ettől a kezeléstől, valóban kockázat nélkül.

Mik a technológia alapjai?

A liposonic kezelés során a készülék kezelőfejét a bőr alatti zsírszövet két különböző mélységébe hatoló magasan fókuszált ultrahang hagyja el, amely a megcélzott rétegben a zsírsejtek végleges roncsolódásához, majd pedig kiürüléséhez vezet. A kezelési területen a kezelőfejbe illesztett ultrahang alkotó egység fokozatosan pásztázza át a kijelölt területet, létrehozva ezáltal egy egységes, 576 pontból álló mátrix rácsot. A rácsszerkezet alapját követve a zsírréteg több dimenzióban kezd el vékonyodni, eliminálódni. Az energia a Liposonic eljárás esetében sokkal magasabb, mint más HIFU gépeknél, a 75 Joule/cm2-t is elérheti. A pásztázó kezelőfej, a rendkívül sok pont, a magas energia és a precíz mélység-célzás (8 illetve 13mm-en) drasztikus eredményeket produkál egy nagyon gyors kezeléssel.

A kezelést követően a megsemmisült zsírsejtek falát és tartalmát az úgynevezett makrofág sejtek szállítják el. Ezek a sejttörmelékek a nyirokrendszeren át a májig szállítódnak, ahol megtörténik a végleges kiválasztás. A teljes kiürülési folyamathoz körülbelül 4 hétre van szükség, a páciens immunrendszerétől és nyirokkeringésétől függően. Klinikai tanulmányok alapján ebben a 4 hétben semmilyen értékben nem találtak lényeges emelkedést a kezelt páciensek vérképe alapján. Azonban az aktív zsírbontási folyamat eltarthat 8-12 hétig, ezért amennyiben több alkalmat szeretne a kezelésből, úgy azt 2-3 hónappal későbbre kell időzíteni.

Leave a comment