Rendelési idő:telefonos egyeztetés alapján
Sárospatak, Csokonai út 1.
vágás nélkül

Szépítünk

A mi HIFU-nk története

Olyan nőként és édesnyaként, aki, bár ezt nem is olyan könnyű kimondani, de már jócskán elmúlt 25 éves, engem is egyre inkább elkezdtek érdekelni az orvosesztétikai kezelések.

Az invazív, szúrással, vágással járó kezelésétől idegenkedtem, hiszem magam is nagyszámú műtétet végzek, így látom azok veszélyeit is, és természetesebb hatásra is vágytam.

Sokat keresgéltem a témában, mind a hazai, mind a nemzetközi szakirodalomban, így jutottam el a HIFU technológiához, amelynek hatásosságát az orvostudomány más területeiről ismertem, hiszen magát a technikát gyógyászati céllal fejlesztették ki, rákos sejtek elpusztítására, így részletekbe menően ismerjük minden sejttípusra kifejtett hatását.

Lelkesen kezdtem hát el keresni a megfelelő kezelőhelyet, de meglepődve tapasztaltam, hogy a kezeléseket hazánkban a legtöbb helyen vakon, képalkotó ultrahang vizsgálat és orvosi felügyelet nélkül végzik, nem látva így a szövetek mélyén futó anatómiai képleteket, melyek sérülhetnek. Ekkor rövid időre el is engedtem a HIFU kezelés lehetőségét, de hatásossága, látványos eredményei miatt mégsem hagyott nyugodni a kérdés.

Mivel a szülészet-nőgyógyászat mellett, azzal szorosan összefonódva ultrahang specialistaként is dolgozom, így az ultrahang technológia a mindennapjaim részét képezi. Rendelőnkbe épp a tavalyi év második felében érkezett új, minden szakmai igényt kielégítő Samsung ultrahang készülékünk. Így a két téma lassan összekapcsolódott fejemben, és rájöttem, hogy mi valóban minden szakmai és tárgyi feltétellel rendelkezünk ahhoz, hogy pácenseinknek a legmagasabb minőségű, és legfőképpen biztonságos HIFU kezelést nyújtsunk.

Ehhez már csak a legjobb minőségű, legmodernebb gépeket kellett megtalálnunk, így, hosszas kutatás és utánajárás után esett a választásunk Liposonic HIFU és 11 soros 3G HIFU gépeinkre.

Időközben én is továbbképeztem magam, így okleveles HIFU specialistává váltam.

Mindezek tükrében biztosan állíthatom, hogy megvalósult az álmom, és ma egy olyan HIFU kezelőhellyel várjuk pácienseinket, ahova mind nőként, mind 2006 óta praktizáló, nagy tapasztalattal rendelkező orvosként én magam is szívesen elmennék.

HIFU

Orvosesztétikai kezelések