Rendelési idő:telefonos egyeztetés alapján
Sárospatak, Csokonai út 1.

A Babamozi - a legjobb film a világon

 Mind a mi, mind a kismamáink oldaláról hatalmas lelkesedés a 4d Babamozi iránt. Kis főszereplőink lenyűgözőek! Gyakran az egész család velünk mozizik, izgatottan követve a vizsgálatot. A minap az egyik büszke nagypapa ezzel ment ki a vizsgálat végén: “Ez csodálatos volt, igazi ajándék!”. Tudjuk, hogy a pocaklakóval való találkozás hatalmas élmény, és sokaknak talán az egyik legnagyobb ajándék lehet. Sok szeretettel várjuk hát az anyukákat, apukákat, nagymamákat, nagypapákat, nagynéniket, nagybácsikat és persze a nagytesókat…:)

A babavárás a párok és az egész család életének egyik legszebb és legfontosabb időszaka és modern, 3D/4D képalkotásra képes ultrahangkészülékünk szerencsére lehetővé teszi, hogy betekintést nyerjünk a kisbaba születés előtti életébe, megcsodálhassuk mozdulatait, arcvonásait. A babamozi során szinte „élőben” láthatjuk, mit is csinál a babánk odabent, sokszor integet az ultrahangfelvételen, de olyat is láthatunk, hogy az ujját (gyakran a lábujját…:)) szopja, vagy éppen megereszt egy mosolyt is a szüleinek.

A legszebb pillanatokról képek és videók készülnek, így már azelőtt lehet a szülőknek fotója a gyermekükről, hogy a világra jönne.

Három- és négydimenziós felvételre bármikor van lehetőség, de a legalkalmasabb időszak a várandósság 24. és 32. hete közé esik. Ilyenkor a legmegfelelőbb a magzatvíz mennyisége, és a baba már igazán formás.

Rendelőnkben kellemes, családias környezetben, végzünk ultrahangos vizsgálatokat, illetve babamozit, hogy a hozzánk érkezőknek a lehető legpontosabb információkat, és legjobb minőségű képet adhassuk!

A babamozi átlagosan 30 percig tart, a baba méhen belüli helyzetétől függően. Ára alkalmanként 15.000 Ft. Ebben az árban a vizsgálat alatt készült videókat és képeket DVD-n rögzítjük, illetve adunk egy színes, fotólabor minőségű képet a babáról. A vizsgálatot pendrive-ra is tudjuk rögzíteni. Ennek választása esetén, biztonsági okokból, csak az általunk biztosított új pendrive-ra tudjuk kiírni az anyagot, melynek felára 3000 Ft.

Vizsgálatainkat Samsung SonoAce r7 ultrahangkészülékkel végezzük.